Yes, You

947331_10208038830034097_859401696806643152_nAzi ma voi gandi la un om anume, adica la tine! Da-da, la tine, cel/cea care acum citesti aceste randuri. Nu stiu de ce ai ales sa castigi sau sa pierzi timpul intrand in acest sait care, poate nu are mai nimic special. Tu esti special, si nu glumesc.

Stii de ce esti special? Pentru ca esti un cautator de ceva care sa te scoata din starea in care un sistem cenusiu, imbacsit si mincinos incearca sa te afunde. Esti special pentru ca stii sa desparti verbul a fi in doua: alegi sa fii propriul tau stapan nu sa fii sclav. In fiecare zi cand te privesti in oglinda vezi doi ochi intrebatori si auzi aceeasi voce: cine esti si ce vrei?

Ma gandesc la alegerile pe care le faci si la discernamantul care te transforma intr-un om liber. Ma gandesc la tot ceea ce poti intelege din experienta ta si a altora, din istorie si din politica. Ma gandesc ca esti alesul, acel the one  dintr-un Matrix care ti se tot infatiseaza in fel si chip determinandu-te sa inveti sa alegi pastila rosie sau pe cea albastra.

Ma gandesc la tine om special pentru ca ma impingi de la spate chiar daca de multe ori nu vreau ca sa scriu. De fapt ca sa-ti scriu. Cine sunt oare eu ca sa iti scriu cuvinte? Poate ca intr-un fel sunt un mic greieras – constiinta – din minunata carte a copilariei mele, Pinocchio. Jiminy Cricket!

Draga om special te imbratisez si te astept sa vii aici, pe aceasta platforma de exprimare virtuala si moderna si vreau sa iti citesc cu mare nerabdare parerile!


2 thoughts on “Yes, You”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.