Un zambet asortat toamnei

1910269_628238370619225_2401444056042686807_nAzi m-am gandit cu recunostinta la tot ceea ce ne daruieste toamna! De la fructele zemoase  si dulci pana la paleta multicolora si plina de arome ale zarzavaturilor si legumelor. E ca un regal din care ne infruptam ca niste copii lacomi, fericiti ca mama natura ne hraneste cu generozitate.

Fiecare toamna este un sfarsit – spun unii, dar pentru mine este un inceput. Un bun inceput! Tot ce am adunat in iarna, primavara si vara le decantez, le aleg si le aduc in camara din inima mea. Din unele fac siropuri colorate si gustoase pe care le voi  folosi cand vreau sa fac bucurie cuiva, spunandu-i povesti frumoase. Altele le pun la loc de pastrare pentru cei care sunt flamanzi de viata si au nevoie de hrana sufleteasca, sau – si asta o spun doar la urechea stiutorilor – aleg esente cu care mangai trupul celor care stiu ce inseamna iubirea sub toate felurile ei.

Da, toamna imi place sa adun de pe trotuar o castana abea tasnita din causul tepos, sa-i simt raceala alunecoasa, sa o miros, sa o incarc cu sentimente profunde si apoi sa o pun in palma unui om drag si frumos, asa ca tine draga cititorule! Sa ai o toamna minunata si nu uita sa iubesti si oh, da, nu uita sa zambesti. Stii ca toamna se asorteaza cu zambetul misterios!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.