Tu, fata, what’s up?

blonde_74666700Azi m-am gandesc la modele. Nu la top modele, nu la modele de rochite, nu la moda in general, cu toate gablonzurile si sclipiciul ei. Nu, cu siguranta. Ma gandesc la modelele de viata de care avem toti nevoie. E acea metoda care functioneaza de cand e lumea: ma dezvolt singur dar trag cu ochiul catre acel cineva care imi da un semnal cam inspre ce ma indrept. Modelul la care privesc poate sa faca bine ceea ce face sau nu, dar pentru mine nu conteaza. Aleg binele sau raul in conformitate cu harta mea natala. Ideal este sa aleg binele. In acest fel functionez pe o anumita rezonanta ale carei frecvente sunt superioare si atrag, conform legilor universului – in special a legii rezonantei si a atractiei – energii pozitive, care umplu spatiul in care exist. Daca aleg raul, e limpede ca voi functiona sub asa zisa obladuire a energiilor malefice, reduntate, negative. Voi fi o persoana intunecata, rea si nemultumita, atragand dupa mine o cohorta de fapte reprobabile, de stari generatoare de conflicte. Voi atrage energii telurice, pe frecvente joase, nesublimate, fara potential creator benefic.

Vad ca la scoala, la clasele mici, fetitele au deja un comportament care aduce foarte bine cu cel al asistentelor de la diverse emisiuni tv. E naucitor sa le auzi cum vorbesc pe fetele de la gimnaziu si liceu! Nu mai spun despre tinerele studente! Cu baietii e mai simplu: mistocaresc, au aceeasi tunsoare de parca sunt clonati, se imbraca la fel, injura – ca asa e modelul – si scuipa la fiecare zece pasi! Am impresia uneori ca baietii dau incet-incet intr-un usor androginism! Le lipseste barbatia, vitalitatea, frenezia acelor energii masculine puternice.

Sunt totusi optimista! Am intalnit tineri foarte destepti, frumosi, fara fite, cu seninatatea varstei in ochi, cu constiinta clara ca ei sunt plini de forta si de dorinta de a face ceva frumos cu viata lor. Se imbraca modern dar cu bun simt si fara sa epateze. Si, ooo, daaa, sunt  toba de carte! Ii ador!

Acum eu ce sa mai zic ? Zic ca mi se ridica parul in varful capului cand aud pe cate cineva din cunoscuti ca mi se adreseaza cu tu, fata sau cu mai femeie ! Nu ca nu m-as simti magulita ca inca mai arat ca o fata – desi in mod evident este exclus acest lucru – sau ca mi se reaminteste in caz ca am uitat ca sunt femeie! Hm! Dar una e sa le auzi pe negresele din ghetoul new yorkez vorbind in dialectul care li se potriveste, pentru ca este plin de culoare si suna melodios, are o anume semantica, si alta e sa le auzi pe romance! Nu se potriveste si pace buna! Am umor cat cuprinde si un  what’ up girl mai trantesc si eu dar  in romana se aude fix ca un scartait de creta pe o tabla uscata!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.