Talal Hamad Al-Essa

0
78

buna-655x360Azi m-am gandit la un sirian. Hai cu sprincenele cocotate pe frunte toata lumea si cu isteria pe buze! Sa va vad! Haideti ca vreau sa am adversari inversunati carora sa le aplic doar cateva miscari scurte invatate la karate. Nu acum, ci cu ani multi in urma, dar mi le-am reamintit si se potrivesc momentului.

Nu-l cunosc pe om, nu stiu cine este, abia daca i-am invatat numele intreg. L-am vazut de curand intr-o seara doar cateva momente. Suficiente insa ca sa-mi spuna multe despre caracterul, educatia si structura lui ca om!

I-am auzit numele in campania electorala dar nu am dat atentie decat la faptul ca lumea vorbea de bine despre el. A, si au mai fost niste comment-uri pe pagina de FB a Irinei Amalia Bacaoanu, dar care oricum nu au avut darul sa-mi atraga atentia.

Iata ca a fost un eveniment foarte inspirat la Villa Borghese – o mica oaza de bun gust si relaxare – unde s-au intalnit folkisti si iubitori de folk, sa omagieze memoria lui Gil Ionita. Un barbat subtirel, cu trasaturi fine si frumos conturate, imbracat intr-o camesuica bleu in care parca se ratacise, misuna ca un prasnel printre toti, fara sa atraga atentia, fara fite si fasoane de mare patron. Am aflat ca este stomatolog si ca este stabilit la Bacau, ca este casatorit si are copii. Dar poate nici toate astea nu conteaza pentru ca au fost suficiente cateva gesturi, cateva cuvinte care sa ma lamureasca despre calitatea sa de om. Asa ca fara sa am vreun interes salut prezenta sa in Bacau si sunt de acord cu el ca multi romani au uitat sa fie romani. El este sirian dar se poarta ca un roman. Atentie, am scris clar: ca un roman ! El declara ca nu îi plac făţărnicia, minciuna şi oamenii care una spun şi alta fac. Nici mie si pana una alta va spun atat: respect domnule Talal Hamad Al-Essa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.