Sunt o fiinta minunata!

0
72

 

 

Din jurnalul meu:

Azi ma gandesc ca da, anul ce a trecut a fost un an bun, in care am experimentat stari noi, emotii noi, dar le-am retrait si pe unele uitate, sau puse in mod voit la naftalina. Am intalnit oameni – unii mai frumosi ca ceilalti, care au facut  gesturi de neuitat! Am reintalnit oameni cu care nu m-am vazut de foarte multa vreme – unii m-au bucurat, altii m-au dezamagit; asa se intampla in viata, nu poti nici judeca si nici comenta. Observi!  

Am facut lucruri pe care nu le-am mai facut dar pe care mi le doream si m-am bucurat ca sunt in stare sa le fac. Bine chiar! Si mai sunt multe pe care le voi bifa anul acesta si in anii viitori.

Am inceput sa invat sa nu mai sufar, sa nu mai adun supararile , nefericirile si neputintele celor din jur pentru ca sunt lectiile lor, nu ale mele.

Am invatat sa spun nu atunci cand trebuie fara sa ma mai intereseze daca dezamagesc.

Am continuat sa ajut pe cei care imi cer acest lucru pentru ca si asta este o alta lectie invatata in acest an: nu sari in ajutorul cuiva decat daca ti se cere, altfel incepi sa cari poverile altora!

Am recapitulat tot ceea ce inseamna vointa, hotarare, fermitate, decizie corecta, determinare, curaj, alegere.

Am constat ca in contiuare stiu ce vreau si ca sunt in stare sa-mi  duc la bun sfarsit toate proiectele.

 E timpul sa-imi iau din viata exact ceea ce imi trebuie, ce imi este de folos, ce ma face multumita si echilibrata.

Ma eliberez  in continuare de persoanele toxice care nu au ce cauta pe langa mine si da, inchid usile care au mai stat inca deschise pana acum, pentru ca e timpul sa privesc  inainte. Fiecare pas pe care il fac acum si aici inseamna inainte!

Aleg in cunostinta de cauza, cerebral si emotional sa fac loc starii de bine, de armonie si de intelepciune. Deschid ferestrele inimii catre fiecare dintre acele fiinte umane care rezoneaza cu sufletul, mintea si trupul meu! Las calea libera abundentei, iubirii si zambetului  in viata mea!

Si chiar daca suna usor motivational, recunosc si accept ca sunt o fiinta minunata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.