Prea multe minciuni!

0
23
O noua zi, alte zeci de intrebari, nelamuriri tot mai multe, uimire si da, frustrare.
 
Nu stiu ce ar putea sa ne multumeasca acum chiar daca toate ar fi organizate la punct si virgula. A intrat in fiecare celula suspiciunea. Ne simtim mintiti, pacaliti, folositi. Cu fiecare iesire a autoritatilor, neincrederea se accentueaza. Mass media nu se mai deranjeaza sa reactioeze, desi se stie ca ea ar fi trebuit sa fie cainele de paza al democratiei. De fapt despre care democratie mai vorbim? Incet si sigur s-a instalat starea de frica si teroare.
 
Sunt sigura ca in spatele a tot ceea ce ni se spune, sunt alte “chestii” iar masa de manevra trebuie sa aiba treaba ca sa nu deranjeze. Poate ca scriu prostii. Dar poate ca nu. Conspiratii? Ce sunt alea? Nu exista asa ceva. Sunt normalitati. Scenarii pentru fiecare clasa, pentru fiecare nivel de intelegere. Asa a fost dintotdeaua. Istoria o demonstreaza, dar si intamplarile din zilele noastre.
 
Suntem aparent neputinciosi. Cand vom trece de cele sapte crize, sper sa ne revenim in firea noastra ca sa gasim solutii de eliberare din nebunia in care am fost aruncati. Teroarea, panica, spaima de necunoscut si de moarte, tulburarea, diseminarea neincrederii, accentueaza starea de confuzie.
 
Suflet langa suflet, gand bun langa gand bun, dorinte si intentii puternice, pozitive, adunate in mijlocul nostru, vor salva omenirea. Un singur zambet de copil, doua manute ridicate in aer cerand imbratisare, ochi de mama si tata imbatraniti inainte de vreme, o floare, un animalut, cer sa ne unim mai mult decat oricad. ACUM si AICI. Nu mai este nici timp si nici loc de minciuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.