Pietre!

1175544_420529974723337_1243107393_nAzi m-am gandit toata ziua la pietre. La pietre scumpe, la pietre semipretioase, la trovanti, la pietre in general. Am fost la o expozitie de pietre semipretiaose si prima reactie a fost de copil care  scapat intr-un parc de joaca dar erau atatea bucurii acolo ca nu stia in ce directie sa o apuce! Pur si simplu imi fugeau ochii ca pe o apa multicolora! De mult nu am mai avut acea stare de copil ferici; Am stat mai mult de o ora, zabovind la fiecare piatra, la fiecare bijuterie, la fiecare obiect sculptat! Probabil ca daca as fi avut bani fara numar, fara numar, as fi fost in stare sa le cumpar pe toate. Desigur ca glumesc! Asta ar fi cel mai mare gest de egoism pe care l-ar putea face cineva! Sa se bucure si altii, nu numai ochii si inima mea.

Greu, tare greu m-am putut hotara ce anume sa iau, desigur incadrandu-ma intr-o suma mai mult decat modice, dar te pui cu femeile? N-ai sa vezi asa ceva! In cele din urma, dupa indelungi oftaturi si discutii cu domnii geologi care sunt din Cluj – ah vorba asta ardeleneasca ma topeste! – am ales ceva! Cu acel ceva din punguta de plastic am plecat catre casa cu un zambet pe buze care cu siguranta a convins primavara sa nu mai plece. Bucurie de copil! Ma simteam tare bogata si alintata!

Am aceasta atractie catre pietrele semipretioase in mod special! Simt o prietenie mare si o iubire blanda care vine dinspre ele. Le simt vii si cu forta energeica puternica. Sunt foarte convinsa ca au puteri magice, puteri vindecatoare si le respect mult. Sunt darul venit catre oameni din pantecul pamantului sau din varful muntelui, din ape si din campii.

Creeaza asupra mea un efect hipnotic si de cate ori ma aflu in preajma lor ma simt bine. Permiteti-le sa intre si in viata voastra si iubiti-le cu generozitate!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.