Panica = Dezastru

0
38
Dragilor, pentru cei care pot intelege ceea ce voi spune mai jos, dar si pentru cei care macar incearca sa inteleaga, am ales sa va spun o intamplare cu multe talcuri.
 
Un diplomat israelian a făcut să surâdă comunitatea diplomaţilor la ONU. Reprezentatul Israelului, care era chemat să-şi susţină discursul,a declarat:
– Înainte să-mi încep discursul, vreau să vă povestesc o istorioară apropo de Moise. Când el a lovit stânca şi apa a început să ţâşnească, Moise se gândi:” Ce ocazie minunată să fac o baie!” Se dezbrăcă, îşi puse cu grijă hainele pe o piatră, apoi intră în apă.Când îeşi afară, hainele îi dispăruseră, furate de un palestinian.
 
Reprezentantul Palestinei uluit şi furios întrerupse discursul reprezentantului Israelului şi strigă:”Ce tot povestiţi? Palestinienii nu erau acolo pe vremea aceea!”
 
Israelianul surâse, apoi zise:
“Acum că asta e clar stabilit, pot să-mi încep intervenţia.”
 
 
Virusul cu coroana a venit mult dupa ce noi eram aici, pe pamant. Fie ca am fost parasutati din spatiul extraterestru, fie sub forme de viata venite din univers, de pe alte planete, fie suntem creati, plasmuiti, plamaditi, cum vreti voi, sa fie clar pentru toti, noi, oamenii, suntem aici de foarte mult timp. Ca au trecut peste noi si toata Terra fel si fel de evenimente tectonice, din atmosfera, boli, habar n-am ce, uite ca tot aici suntem. Sigur ca s-au petrecut modificari de toate felurile: in structura material-corporala, in cea energetica-spirituala, ADN, etc. Omul se manifesta in continuare in forma actuala. Corona Virus nu este singurul atac dur. De-a lungul timpului au tot fost. Nu numai noi evoluam. Evolueaza toate formele de viata. De la sine sau ”ajutate”.
 
Ce conteaza acum este sa stam cu adevarat calmi, blanzi, linistiti si sa dam dovada de multa rabdare. Sa fim ”ascultatori” ca niste copii. Cat putem. Fara sa ne mai agitam punand zeci si mii de intrebari, obosind creierul cu scenarii si legende inchipuite. Toate astea nu fac decat sa ne lase fara energie, sa creeze certuri si dispute intre noi, adica sa desfacem cutiile Pandorei fara nici o noima, si sa ne facem rau unii altora creaind si inducand panica.
 
Oare trebuie sa mai spun ca panica, teama, frica lucreaza pe partea de fizic, inducand slabiciune, cresterea febrei, pierderea dramatica a imunitatii?
 
Ganditi-va la copiii vostri si la batranii vostri ca la cea mai mare bogatie pe care o aveti. Copiii sunt viitorul. Ei asigura viata speciei. Dar uite ca vi se tot spune mai direct si mai voalat ca batranii stau acasa si consuma degeaba pensii, pe care voi le munciti. Dragilor, sa fie asa oare? Batranii astia sunt cei care la varsta copiilor vostri va cresteau, munceau, alergau pentru voi. Ca sa ce? Ca sa cresteti si sa va faceti mari, adulti. Sa va educe si sa va ajute sa deveniti puternici ca sa stati pe picioarele voastre, care au fost fragile multa vreme si fara ei nu v-ati fi descurcat.
Vi se mai spune ca populatia globului este mult peste ce poate duce Terra! Ce minciuna mare! Ne ducem spre teoria zero? Exista resorturi incredibile, teritorii, resurse de viata, apa. Singura durere este ca industrializarea trebuie controlata. Poluarea poate fi controlata. Chimicalizarea plantatiilor si a apelor trebuie controlata. Mintea noastra care uneori este irationala din dorinta de a aduna materie, bani, aur, putere geo-strategica si economica, trebuie controlata.
 
Nu va mai lasati pacaliti si ademeniti de minciuni gogonate!!! Trebuie sa parcurgem aceasta perioada cu multa radare si calm.
Vom iesi cu bine in toate doar daca suntem disciplinati si nu mai judecam pe nimeni. Sunt lucruri care se intampla dincolo de ratiunea noastra, dar asta nu inseamna ca nu putem iesi la lumina si din mizeria asta. Doar trebuie sa asteptam fara panica.
Sa va mai spun ceva: acum este un moment extraordinar de dezvoltare spirituala, in conexiune. Cand putem intelege cum e cu daruirea, cu conexiunea noastra care era aproape de dezastru. Trebuie sa facem loc intre noi ca forta iubirii, a daruirii, a compasiunii sa se instaleze ca la ea acasa. Ne trebuie o diseminare globala, intensa si puternica a dragostei, cu explicatii simple, pe intelesul tuturor, nu religios! Toti suntem un manunchi de spice. 
 
Panica poate arunca Romania si lumea toata, de altfel, in dezastru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.