Om

10806447_348769808580926_629481973124370250_nAzi, ca si ieri si alaltaieri, m-am gandit la calitatea de om si nu mi-a fost foarte usor  sa ma astern acum la scris. Este foarte greu. Totusi voi incerca macar o schita, asa cum imi spune sufletul sa o fac.

Ce simplu e sa spui: om! Sau: ce om minunat! Sau: ce zdreanta de om! In toate cazurile doua litere sunt aceleasi: o si m. Daca le aduni realizezi ca formezi un cuvant. La inceput spui ca e la fel ca toate celelalte cuvinte, dar nu e asa! Incarcatura vibrationala este colosala. Daca ne-am da seama am respecta cu sacralitate acest cuvant asa cum se cuvine si ne-am purta ca atare. Ca niste oameni cu demnitate si onoare. Demnitatea ca doar doua litere ne prezinta universului sau mai exact multiversurilor precum doua picaturi de Lumina si onoare pentru ca noi, praful de stele cum ne spun unii, suntem incarcati cu toata iubirea existenta pe pamant si nu numai, chiar cu iubire ancestrala.

E atat de frumos sa fii om dar cat e de trist sa fii zdreanta de om, adica franjuri, resturi dintr-un om care s-a descalificat, s-a dezonorat si si-a pierdut demnitatea.

Cam atat am putut rezuma azi ceea ce ma framanta de cateva zile. Oare eu sunt om sau zdreanta de om? Ma cred om si asa vreau sa raman!Si voi sa faceti la fel!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.