Nimic nu este in afara de EL!

64227_10200325578661396_1297446829_nAzi ma gandesc la cat de multa minciuna si falsitate este de jur imprejurul meu si ma tem ca nu cumva, asa cum se mai spune, atunci cand vezi lucruri urate in afara ta, e de fapt o problema cu tine insuti, adica tocmai minciuna si falsitatea pe care le vad, le constat zic eu cu obiectivitate, discernamant si logica, sunt de fapt in mine.

Si atunci inseamna ca am o foarte mare si grava problema; sau as avea daca s-ar dovedi ca este si adevarat; vad egoism, rautate, lipsa de compasiune, de bun simt, etc, etc, etc…ce-i de facut?

Corectii! Schimbarea egoismului personal in altruism si apoi identificarea cu sufletele celorlalti, lasand sa fim invadati de lumina iubirii; oare nu Dumnezeu = Lumina? Si cum nimic nu este in afara de El, cum de omul ingaduie sa fie in parteneriat cu egoismul si nu cu altruismul? Cum de nu accepta sa se lase insanatosit de Lumina care doreste sa umple vasul in care este sufletul sau? Prefera intunericul? Pai, chiar Dumnezeu cand a facut lumea a constatat ca lumina este buna si a despartit-o de intuneric; si daca lumea este infinita de ce nu ar fi infinita si iubirea? De ce sa acceptam cardasia cu intunericul, cu rautatea, cu spiritul egotic, cand avem la dispozitie – si nu costa nici macar un leu! – Lumina = Dumnezeu; iata indumnezeirea si iata ca asa este cum spune in cartile sfinte: nimic nu este in afara de El !

Si de aceea nimic mai bun nu am de facut pe acest pamant decat sa stiu care este menirea mea , cine sunt si cum sa acced odata la scara care ma va duce ACASA; odata punand piciorul pe prima treapta, stiu sigur ca voi fi ajutata de prieteni sa nu ma mai opresc din urcus!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.