Matrix

0
58

matrix11 Azi m-am gandit la toate cate ni se intampla – bune sau rele – si mi-am dat seama ca intr-adevar suntem intr-un joc al vietii. Uneori pare o caricatura ceea ce traim, o gluma de prost gust. Rad uneori, fie amarata, fie amuzata, de faptul ca ori e prea multa ironie sarcastica, fie o piesa tragi-comica. Una din doua.

Desuetudinea si vulgul au pus stapanire pe noi. Vorbim grosolan, mistocarim, ne bagam piciorul in orice, injuram ca la usa cortului, aplaudam prostia si lipsa de educatie, dar e trendi, e politic si e cool sa fii incult, idiot, manelist, zeflemist si snob.

Ne imbracam de la chinezi si second hand – ca doar e de firma hainuta. Mancam tot ce gasim pe rafturi in marile magazine, din piata luam produse cica bio dar pana a doua zi se topesc, se strica, se faneaza, adoram fast foodul si covrigii urasi, suntelm fatarnici si mincinosi, ne barfim si ne jignim in gura mare… nene Iancule mare profet ai mai fost!

Ma gandesc la concerte si spectacolele de opera unde tinuta era obligatorie sobra, eleganta si de bun simt. Acum esti bine venit si in blugi. Ok, omul se culturalizeaza si daca e in slapi, adidasi sau pantofi cu staif! Totusi…

Ma gandesc la multe dar poate ca in seara asta am sa iau o pauza de la gandire, ca sa nu uzez prea mult procesorul, asa ca ma voi baga pe un MATRIX poate aflu cum se poate face iesirea din sistem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.