Matricea Multiversului

13081_1428170354145031_4775519280642070722_nAzi ma gandesc la tot ceea ce limiteaza viata noastra. La motivele care ne despart de ceea ce ar trebui sa fim si cea ce suntem. Uneori am o senzatie aparte ca ne suntem proprii dusmani pentru ca avem posibilitatea sa facem alegerile corecte si totusi ne indreptam pasii pe alte cai.

Cine si ce pot determina schimbarile in programul nostru mental? Si de ce? Intre a anticipa si a trai un eveniment este o cale scurta. Pui dorinta, pui intentie si lasi Multiversul sa lucreze in acest sens. Intrebarea este cum intervin vectorii de schimbare a scopului initializat ca si gand? Cum pot interveni in deciziile tale forte nevazute ce te indeparteaza de la tinta propusa? Cum se coaguleaza si de unde vin?

Suntem frumos medelati, suntem fiinte armonioase si numai faptul ca atunci cand suntem bucurosi, multumiti si fericiti putem transmite lumii mesajul nostru prin stralucirea copilaroasa a ochilor, prin zambet, prin cuvinte, prin imbratisari si gesturi minunate, demonstreaza ca ne aflam la vibratii inalte, conectati prin ADN la matricea Multiversului din care am fost creati in iubire.

Intrebarea vine in forta: de ce se petrec atat de multe schimbari in noi, de la o clipa la alta? De ce trecem de la o stare la alta fara sa putem stapani coeziunnea si liniaritatea intentiilor propuse initial?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.