La multi ani Elda Cristina!

564580_10151410042444466_1087529695_nAzi ma gandesc la o blonda frumoasa care isi aniverseaza ziua de nastere. Cine e aceasta femeie? Daca vei intra la rubrica INTERVIURI NECONVENTIONALE vei afla mai multe. Pana atunci iti spun ca este un suflet care a trecut prin viata si viata peste ea. A fost un fel de inclestare muta. Tacerile ei vorbesc mult si multe. Fiecare celula are incrustata un tatuaj. Nu le poti descifra decat daca ai cheia. Si nu o poti primi decat daca o poti intelege. La fel de tacut si discret.

Am cunoscut-o nu de mult timp dar sentimentul e ca ne stim de o viata, poate de doua, trei…nu stim. Imi sunt dragi ochii ei verzi-albastri si felul ei de a fi, daruit si cald.

La multi ani Cristina Elda si fie ca toate energiile creatoare sa te impresoare cu lumina si bucurie in aceasta noua viata in care tocmai ai intrat. Iubirea si toate tainele ei sa ti se reveleze rand pe rand, ca un buchet de lacramioare adunate la ceas tarziu de noapte de catre o mana buna de barbat din sufletul tau care stie si ce este caderea dar mai ales inaltarea! Sa fii implinita si sa urci pe Cale fara sa privesti nicicand inapoi! Ai venit din Lumina, spre Lumina sa privesti mereu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.