Keshe!

c43755ac-e27e-414f-a690-671761f7da23_2460

Azi m-am gandit ca in urma cu cateva luni mi se aprindeau ledurile ca licuricii in iarba cand am dat de o notita despre un iranian si descoperirea sa ! Am fost apoi circumspecta si mi-am zis ca stirea face parte din serialul ce a mai nascocit presa ! Peste un timp am citit despre o intensa activitate pe deja formatele grupuri in internet care se agitau tare si zgomotos pentru  un anume domn Keshe – iranian – care fusese amenintat cu moartea daca nu cedeaza drepturile de autor privind o noua forma de energie unui stat anume. Iar am fost sceptica dar am inceput sa scotocesc prin informatii. Cine era nenea Keshe? Cine nu voia ca el sa faca publica descoperirea sa? Despre ce tehnologie era vorba ? Ce legatura avea cu inginerul Tesla ? De ce se aducea in discutii termenul de energie libera? Ce este energia libera, etc…

Curioasa din fire am aflat multe! Abunda internetul in informatii! Dai o cautare si stai trei zile pe net pana adormi pe tine citind despre tehnologia Keshe. Nu voi detalia ci voi spune ca toate acele profetii despre evolutia spirituala a omului in masa sunt adevarate! Nu va imaginati ca veti vedea siruri de rugatori batand metanii si facand invocatii catre cer ci lucratori care isi vor reconsidera modul de existenta si vor aborda in alta maniera toate pricipiile care ne leaga prin rezonanta de pamantul care ne gazduieste si in aceeasi masura cu multiversurile. Simt si vad o adevarata explozie de intelegere a unor lucruri care in mod obisnuit pareau de domeniul sf-ului, al fizicii superioare, al bionicii, al fizicii atomice, etc. Brusc perspectiva s-a schimbat! Se spunea ca omul va deschide larg ochii si va primi intelegere. Si se confirma! Vorbim despre bioplasma, despre nanoenergii, despre valoarea moleculei, despre energie libera, etc. Si nu vorbim in limbi straine desi suntem din areale diferite la nivel planetar. Traim la mii de kilometrii distanta dar informatia si comunicarea este din ce in ce mai cursiva si mai directa.

Domnul Keshe cu siguranta ca nu este nici un extraterestru si nici un geniu aparut peste noapte, dar e limpede ca stie sa ia decizii si se misca la fel de liber si repede precum energia pe care o foloseste in tehnologia care ii poarta numele ! Faptul ca lumea are acces gratis la cunoasterea acestei tehnologii si la modalitatea de punere in aplicatie in tot felul de domenii mie imi vorbeste despre o noua sansa data lumii de a se salva de la autodistrugere . Aplicatiile sunt uimitoare si pe cat de simple par pe atat rezolva lucruri de o complexitate incomensurabila .

Interesante sunt si cutremurele petrecute de la inceputul anului pana acum care par sa nu aiba nici o relevanta in discursul privind energia libera! Si totusi!… Alaska, Japonia, Ecuador, etc. Continentele se distanteaza. Placile tectonice se misca destul de violent si sunt meridiane de rezonanta ale campurilor magnetice care iata, isi transmit informatii . Si sa nu mai crezi ca totul este energie, ca suntem energie , ca exista o interdependenta intrinseca intre atomi, corespondente si comunicare, schimb informational subtil ?

Sunt bucuroasa si entuziasta pentru ca in tara s-au format deja cateva grupuri care lucreaza la aceasta tehnologie intr-o forma interesanta caci nu e privita ca o afacere ci ca un nou mod de viata . Dar, sa vedem, sa vedem…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.