Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11 – a si partea a 12 – a

11204458_10153475944257238_2188952742303059704_n11. Ce planuri  de viitor ai; la ce lucrezi acum? Ce surprize ne faci?

MC:

Surprize nu stiu daca voi face cuiva pentru ca… furnizarea unei surprize depinde foarte mult de definitia pe care destinatarul o da acestui cuvant. Pot in schimb sa spun la ce lucrez si ce planuri avem. Multumesc pentru intrebare… raspund cu mare placere .

Pe primul loc la capitolul planuri, se afla perfectionarea unui sistem de lucru prin care sa putem ajuta cat mai multi scriitori sa-si definitiveze proiectele. Avem deja structurati pasii principali, ramanand doar cateva detalii care mai trebuiesc puse la punct.

In alta ordine de idei, lucram acum la publicarea urmatoarei carti care are titlul “How to Reach Your Writing Goals like a Pro”. Practic, este vorba de un ghid de tip pas-cu-pas, necesar oricui doreste sa publice o carte, pornind de la zero. Cartea nu numai ca reda exact traseul necesar a fi parcurs pentru implinirea acestui “vis” dar duce cititorul mult mai departe, pana la radacinile acestei dorinte, dand astfel posibilitatea unei analize constructive a intregului proces. Lansarea cartii este programata pentru data de 18 Noiembrie 2015, iar pana atunci planific si organizez ceea ce in engleza se numeste Book Blog Tour, un fel de circuit online la care participa cat mai multe bloguri, avand scopul de a promova cartea. Evident… oricine este doritor sa ajute, este binevenit in echipa  .

Tot pentru acest an, avem programate a fi publicate inca doua carti (cu ceva eforturi, s-ar putea ca numarul sa creasca la trei). Invit cu toata dragostea pe toti cei care citesc aceste randuri, sa se inscrie pe oricare dintre website-urile mele pentru primirea noutatilor prin email. Dupa cum deja am mentionat, ideea principala care sta la baza hotararii de a scrie, este de a indeplini unul dintre visele cele mai profunde pe care le avem… acela de a vedea cat mai curand o lume mai frumoasa. S-ar putea ca acest lucru sa para unor cititori  o utopie, dar… parerea mea este ca adevarata putere de a schimba aceasta lume, sta in mainile scriitorilor. Cred cu toata taria ca depinde de scriitorii din toate domeniile si de toate tipurile, ce fel de informatie ajunge la cititor, ce fel de chei ii sunt acestuia dezvaluite, astfel incat sa deschida usi; chiar si pe cele neanticipate. Si… deschizand acele usi, sa reuseasca sa-si transforme viata, atragand o abundenta de  sentimente de fericire si implinire.

 12Interviul nostru a ajuns la final. Cum pot afla cititorii mai multe despre tine? Cum poti fi contactata daca cineva doreste sa apeleze la serviciile pe care voi le oferiti scriitorilor si blogerilor? Ce sfat doresti sa le dai cititorilor nostri?

MC

La final de interviu tin sa multumesc tuturor cititorilor pentru rabdarea cu care au asteptat fiecare raspuns si in special pentru minunatul feedback primit. Iti multumesc si tie, Elika, pentru oportunitatea oferita. Recunosc ca… la inceput m-a mirat numele categoriei “Interviuri neconventionale, dar… pe parcursul acestui interviu am inteles de ce ai ales astfel. Esti una din putinele persoane care, chiar stiu sa conduca un interviu… interesant; atat pentru intervievat cat si (imi place sa cred) pentru cititor.

Cu mare drag raspund la toate mesajele primite. Oricine doreste sa ma contacteze, o poate face prin intermediul urmatoarelor site-uri:

http://WritersPayItForward.org/

http://FengShuiForWriters.com/

http://www.MCSimonWrites.com/

Frecventa cu care postez este cel putin saptamanala si de aceea recomand tuturor celor interesati sa se inscrie la newsletter, pentru primirea noutatilor si ofertelor pe care le derulam.

Cu mult timp in urma, Confucius a spus: “Nu ai cum sa deschizi o carte fara sa inveti ceva din ea”. Permiteti-mi sa-l parafrazez si sa spun ca nu ai cum sa scrii o carte fara ca cineva sa aiba ceva de invatat din ea.

In fiecare dintre noi sta ascunsa o carte; o carte care doreste sa vada lumina zilei… pentru ca doar vazand-o, poate sa-si aduca contributia la transformarea lumii in care traim intr-o lume mai buna si mai frumoasa. Atata timp cat scrieti din toata inima voastra, cartea va deveni o comoara… cel putin pentru o parte din aceasta omenire. Sfatul meu este sa va deschideti inima si sa puneti in cuvinte sentimentele, experientele, tot ce credeti ca ar putea ajuta cel putin un potential cititor. Daca va temeti ca nu stiti a scrie… sfatul meu este sa dati teama deoparte. Sa scrii… inseamna sa-ti pui “inima” in cuvinte. Pentru restul detaliilor… exista editori.

Daca vreodata simtiti ca aveti nevoie de o incurajare… nu ezitati sa imi scrieti. Cu siguranta vom gasi impreuna o vorba buna si chiar solutie.