Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea 1

 

 

11204458_10153475944257238_2188952742303059704_nPrimul interviu din seria INTERVIURI NECONVENTIONALE il voi realiza cu scriitoarea M.C. Simon! Si imi face o mare placere pentru ca de fapt va fi un adevarat foileton pe care il voi posta de-a lungul a mai multor saptamani. Un adevarat maraton! Dar va va aduce placere cu siguranta si tocmai datorita ineditului acestui interviu va las sa asteptati cu sufletul la gura raspunsul la fiecare intrebare pe care i-o voi pune.

Bucurati-va dragii mei si nu ratati nici un episod pentru ca veti afla multe si va veti intalni cu un spirit liber si frumos!

 

1. Cine este M.C.Simon si cine este Mirela Carmen Simonescu?

M.C. Simon:

Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

Nu sunt doar Mirela Carmen Simonescu, cea care a primit acest nume de la niște părinți extraordinari, în anul Calului de Foc.
Nu sunt doar veșnica adolescentă a cărei sânge clocotește în fața provocărilor extraordinare ale vieții, în încercarea de a le depăși.
Nu sunt doar eterna studentă ai cărei ochi se deschid uimiți în fața Necunoscutului, în încercarea de a-L cuprinde.
Nu sunt doar actualul inginer care își adoră meseria practicată pe parcursul a mai mult de un sfert de secol.
Nu sunt doar mândra mamă a celei mai frumoase, deștepte și incredibile fiice, datorită căreia viața a putut fi definită ca orice, dar în nici un caz ca fiind plictisitoare.
Nu sunt doar jumătatea celeilalte minunate jumătăți a sufletului meu, pe care am reîntâlnit-o după aproape jumătate de secol de așteptare, și care mi-a transmis dorința de a reda în cuvinte percepția realității, subiectivă și relativă.
Nu sunt doar MC Simon, scriitoarea al cărei scop este de a reda oamenilor încrederea în forțele proprii și în puterile extraordinare pe care le-au primit la naștere și pe care poate… le-au uitat undeva în străfundul ființei lor.
Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată.


5 thoughts on “Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea 1”

  1. Multumesc pentru invitatia de a-ti fi oaspete, Elika! Recunosc ca profunzimea intrebarilor puse de tine, m-a uimit <3
    Nici unul din interviurile pe care le-am acordat in limba engleza nu a atins aceste adancimi. Se vede ca esti romanca!!!

  2. Eu multumesc draga mea pentru ca ai acceptat acest interviu inedit; si da, ma bucur ca sunt romanca desi mai curand ma cred un cetatean al multiversului si asta imi da o stare aparte! Ma simt ca fiind parte din marele TOT. In acelasi timp vreau sa stii ca ma faci sa traiesc adevarate stari de emotie citind ceea ce scrii – si vad ca inspiratia ta este tumultoasa; te reversi spre oameni cu forta si pasiune; e nemaipomenit ce faci tu acum! Nu te opri! Asteptam raspunsul la intrebarea a doua; fanii tai si ai mei ma intreaba cand postez urmatorul episod!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.