Interviu neconventional cu IULIANA MIHAI

0
106

Cum s-ar fi putut oare sa las mai mult timp intre aceste doua interviuri neconventionale cu Marcel si Iuliana Mihai? La inceput m-am gandit sa fac un fel de duplex in cadrul aceluiasi interviu dar mai apoi gandul mi-a spus sa las cele doua entitati sa se exprime independent chiar daca ele sunt in mod vizibil inseparabile. Spui Marcel, automat spui si Iuliana si invers!

Este frumos ceea ce se petrece intre aceste doua fiinte minunate, luminoase si pline de energie! Si daca nu ma credeti pe cuvant va propun sa mergeti la cursurile lor ca sa-i cunoasteti si voi si mai vorbim dupa aceea. Pana atunci va invit sa cititi acest interviu care, ca si cel cu Marcel Mihai, va va bucura sufletele si va va incanta!

Multumesc Marcel, multumesc Iuliana!

 

 

IMG_20160612_143459

 

  1. Cine este Iuliana ? Ce inseamna familia pentru ea ?

 

Iuliana din prezent este lumină, energie, vibrație, dragoste, blândețe. Familia nu o mai rezum doar la membrii săi, ci fiecare nouă grupă de formare este o familie unde, la fel ca în propria familie, acord apreciere, dragoste, respect și îndrum pentru a ieși la lumină frumusețea, încrederea, potențialul fiecăruia. Iubesc divinitatea din fiecare persoană cu care vin în contact, unicitatea și strălucirea ochilor când ea înțelege cât de minunată este. Am tăiat cordonul ombilical și las libertate copiilor mei, îi încredințez în rugăciunea de dimineață lui Dumnezeu și îi susțin în toate acțiunile lor. Împreună cu Marcel formez un întreg, suntem o echipă.

 

  1. Ce vise, planuri, ganduri a avut Iuliana cand se afla inca la scoala ? Ce a realizat pana acum ?

 

Copil fiind, îmi dorem să descoper comori. Privind acum, îmi dau seama că asta fac. Fiecare din cei care pășesc pragul NLP sunt ghidați în dezvăluirea potențialului rămânându-le libertatea de a-l șlefui.

 

  1. Cine sau ce i-au deschis Iulianei ochii spre dezvoltarea personala, spre NLP ?

 

O perioadă „provocatoare” a vieții m-a determinat să-i cer lui Dumnezeu înțelepciune și astfel am întâlnit oameni care mi-au îndrumat pașii spre cunoaștere și dezvoltare. Am cochetat și cu alte domenii de formare : infoener-getică, sermoterapie, terapie cognitiv-comportamentală, reiki. Am rămas fidelă NLP-ului și literaturii patristice, armonizându-le cu celelalte informații, obținând astfel un mod de viață orientat către cunoaștere, sănătate fizică, mentală, spirituală.

 

  1. Ce este NLP si ce beneficii aduce pe fiecare nivel – modul – absolvit ?

 

NLP reprezintă crema mai multor domenii : psihoterapie, lingvistică, semantică, antropologie, cibernetică, informatică interconectate de doua minți strălucitoare : Richard Bandler și John Grinder. În cadrul școlii ARONLP treptele de formare sunt : practician, master, trainer. Primul nivel formează deprinderi de autocunoaștere și dezvoltare personală. Nivelul de master lărgește aria aplicării informațiilor în domeniul profesional, relațional, familial, spiritual. Nivelul superior este de formare a celor doritori să participe la procesul de inițiere în tainele NLP.

 

  1. Au romanii nevoie de NLP ? Unii o tolereaza , altii o ataca ; de ce ?

 

Au nevoie cei ce doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții, respectiv să fie sănătoși fizic, mental, spiritual. Se vorbește mult despre dezvoltare personală, gândire pozitivă, etc, dar NLP este cel care dă instrumente care, aplicându-le, obții rezultate și schimbare. Aceasta presupune un proces de remodelare, schimbarea comportamentelor, convingerilor, valorilor – muncă, într-un cuvânt – ceea ce nu e dorit de oricine. A ști despre NLP, a avea informații e una, a intra într-un proces de auto-observare, identificare a ce nu dă rezultate, implementare de noi strategii, comportamente, convingeri și a le utiliza în mod conștientpână devin ale tale este altceva.

 

  1. Programarea neuro-lingvistica bine inteleasa, insusita si aplicata corect poate aduce transformari la nivel personal? Dar la nivel de grup mic sau mare ?

 

În cadrul școlii ARONLP în care mi-am format ecologia (ceea ce gândești, spui, faci este același lucru și este benefic atât pentru tine cât și pentru celălalt) a fost implementată din prima zi de formare. Eu prin structură urmez proceduri, așa că acesta este cadrul pe care îl setăm pentru formări încă de la început, în 2004. Pentru mine NLP este instrumentul cu ajutorul căruia îmi armonizez întreaga existență, pe cât posibil, după cadrul divin, model pe care îl transmit mai departe. Vizez astfel să contribui la atingerea masei critice care să favorizeze schimbarea către simplitate, frumusețe, spiritualitate, colaborare, dragoste, armonie. NLP are aplicații în toate domeniil. În funcție de convingerile și valorile formatorului poate fi promovat și perceput pozitiv sau nu.

 

  1. Ce programe exista la nivelul Bacaului si cum se desfasoara ?

 

Căutăm să ne adresăm tuturor categoriilor de persoane și tuturor categoriilor de vârstă. Abordăm cursuri pentru dezvoltarea personală a celor doritori, avem cursuri pentru copii și adolescenți, precum și școala părinților. Suntem în pregătire pentru a aborda și o categorie total neglijată în societate: persoanele de vârsta a treia.

 

  1. Cine poate studia NLP-ul ?

 

Orice persoană care vrea să învețe că a trăi este simplu, frumos și depinde de modul în care ceea ce gândești, vezi, auzi, detemină în interior o emoție. Calitatea acestei emoţii dă calitatea vieţii.

 

  1. Exista cursuri pentru copii si adolescenti? Care sunt beneficiile studierii NLP de catre copii ?

 

Am organizat şi sunt în desfăşurare formări pentru copii şi adolescenţi. Aceste formări reprezintă o oază de recunoaştere a unicităţii, stabilirea de relaţii autentice bazate pe respect, egalitate, înţelegerea stării emoţionale şi sprijin în gestionarea ei.

Copiii care vor studia NLP nu mai sunt vulnerabili în faţa adulţilor care folosesc doar autoritatea şi agresivitatea ca metode de relaţionare. Scopul este de a ajuta la creşterea încrederii în sine, înţelegerea rostului de a învăţa, de a obţine rezultate bune, a avea un program şi al respecta, a se programa pentru reuşită.

 

  1. Care sunt planurile de viitor ale Iulianei ?

 

A înţelege, a integra, a mă ghida după Adevărul Divin.Fotografie-0027

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.