Inger de zi, inger de noapte

12042754_1642714062675599_8397916623556245206_nAzi ma voi gandi la tine draga om frumos. Ma voi gandi la felul in care treci prin viata si reusesti ca in acest carusel in care ne invartim cu totii, sa te opresti o clipa in dreptul lucrurilor frumoase. Pe unele tu insusti le-ai facut, pe altele le-au facut altii ca tine, si la fel ca tine se opresc sa le admire  si sa se bucure de ele.

Iubesc mult astfel de oameni cu suflet frumos care stiu sa fie nobili atat prin purtare cat si prin cuvant. Nu sunt multi ca tine dar atatia cat sunt fac mai mult decat miliarde de oameni care nu stiu cata dragoste pui tu acolo, dragul meu om frumos, in lucrul mainilor si a inimii tale, in gesturi si atitudine.

Tu esti mereu in consonanta cu Universul, cu natura, cu rabdarea, bunatatea si intelepciunea. Stii sa fii ludic si in acelasi timp responsabil pentru fiecare urma de pas pe care o lasi in urma ta. Tu stii sa te asumi si sa ierti. Nu judeci, nu certi, nu mahnesti inima nimanui. Te daruiesti cu bunatate si discretie. De aceea te iubesc omul meu drag care citesti acum aceste randuri si onorez prezenta ta pe aceasta planeta si ma simt bine ca existi un pic si pentru mine.


One thought on “Inger de zi, inger de noapte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.