Indiferenta ucide!

0
4

482401_230845497076421_1497236063_nAzi ma voi gandi la indiferenta. La capacitatea omului de a privi cu indiferenta la ceea ce se intampla in jurul sau, asteptand de la altii sa se produca schimbarile care sa modifice peisajul social.

Indiferenta atrage intotdeauna energii de joasa vibratie. Este sora cu rautatea, cu ura, cu nesimitirea. Cand esti lipsit de bunatate se intelege ca ai rautatea incrustata in suflet. Cand nu poti iubi, esti incarcat cu ura. Iar cand nu te atinge sufleteste nimic din se petrece langa tine, e si mai grav: te-a cuprins nesimtirea.

I se spune vocea strazii sau cu alte cuvinte opinia publica. Cand strada tace e grav pentru un neam. Indiferenta este acaparatoare si oamenii se molipsesc prin mimetism. Cand strada vorbeste inseamna ca sanatatea sociala a coborat printre oameni vindecandu-i de lasitate si indiferenta. Treziti-va oameni! Strada are nevoie de luciditatea si actiunea voastra! Fiti prezenti in viata sociala si atenti cu cei care si-au pierdut energia de a mai lupta. O mana de ajutor intinsa cuiva in mod detasat si neconditionat inseamna viata si iubire de semeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.