Goodbye to Gravity – The Day We Die – in memoriam

img_1872441_thumbs_600x440_1215231Azi si ieri am ascultat de cateva ori melodia  The Day We Die. Nu sunt o rokerita declarata si nici nu am facut o pasiune pentru acest gen de muzica. Fiecare se exprima asa cum simte si cum crede de cuviinta. Recunosc insa ca sunt melodii si formatii pe care le apreciez.  Apreciez comunitatea lor, am o pasiune nedeclarata pentru motoare, imi place faptul ca unii dintre ei desi sunt considerati ca fiind proscrisi, sunt de fapt spirite minunate si evoluate. Dincolo de aparente multi dintre acestia sunt de-o finete sufleteasca rara, delicati, frumosi si compasivi, cu trairi dincolo de normalitate.

Intamplarea nefericita de la Clubul Colectiv din Bucuresti, comentariile pro si contra de pe net si in general din intreaga media, m-au determinat sa ascult melodia parca predestinata a formatiei Goodbye to Gravity.

Sunt trista, sunt mahnita, sunt cu sufletul in lacrimi. Vad cum incet se desprind suflete albe – ingeri carora in plan terestru li s-au ars aripile intr-o seara cumplita de sfarsit de octombrie…

Sa-i ajutam dragii mei, cu gaduri bune, de lumina si iubire, sa le fie usoara aceasta calatorie spre ACASA!

R.I.P


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.