Faraonul!

0
125

Azi m-am gandit  cutremurata la tragedia petrecuta in aceasta dimineata la metroul din Bruxelles. Oameni deraiati de la normalitateimages (1) au contribuit la cresterea numarului de victime ale unui sistem politic decrepit. Nu stiu cine este vinovatul principal, nu stiu cine isi aroga drepturi de viata si de moarte asupra poparelor, nu stiu cine leaga si dezleaga apele in lume. Stiu insa ca traim niste vremuri ciudate si am o senzatie de valurire care pare sa se accentueze in intensitate.

Ce urmeaza? Un nou 11 septembrie, o mare catastofra nucleara, un vaiet planetar? Nu stiu nici asta. Ma infioara imensitatea nenorocirii care se abate supra Europei si cred ca vom vedea ce nu am mai vazut si vom trai ce nu am mai trait. E ca si cum tot universul se tanguieste. Atata prostie si incapatinare in noi!

Faraonul ne face semne clare sa ne intoarcem in Egipt. Egoul nostru este stapan peste tot. Am devenit inerti la tot ce se petrece in jurul nostru, ba chiar si cu noi. Dorintele noastre sunt egoiste si nu vom reusi sa trecem machsonul daca nu vom intelege ca mai avem o singura sansa: sa intram in conexiune, anulandu-ne unul in fata celuilalt, concentrandu-ne in mijlocul cercului imens din care facem parte.

Puncte din inima risipite pe intreg mapamondul primesc clipa de clipa semnale pentru intrarea in conexiune. Cand? Acum! Chiar acum! Cu o intentie clar exprimata si cu o dorinta de daruire si de primire punctele din inima  se pot aduna intr-o imensa inima care sa bata la unison cu intreaga creatie, cu universul, cu energia primordiala unica ce ne-a creat.

Cand vom intelege oare ca numai impreuna putem sa ne salvam si sa ne faurim o noua viata, reintrand in armonie cu natura si noi insine?

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.