Despre Mine

Sunt Elika. Imi place sa scriu, sa ma plimb prin tara si prin lume, sa cunosc oameni si locuri interesante. Ma bucur in viata mea de prezenta celor care au nevoie de mine, a celor care ma cauta si ma accepta cu felul meu de a fi, de cele mai multe ori atipic. Sunt comunicativa si sociabila dar in aceeasi masura iubesc solitudinea.

Am lucrat in ad-tia publica ani de zile, in radio si televiziune, apoi am ales sa fac un retreat de 10 ani. M-am intors in lume sperand in continuare sa gasesc ceea ce caut. Am studii superioare aprofundate si sunt in Academia John Maxwell Team de patru ani, certificata independent.  Sunt mentor, coach, trainer, public speaker, formator, master NLP si coach Wingwave. Sunt specialist in imagine si comunicare.

Citesc foarte mult in domeniul dezvoltarii personale si a programarii neurolingvistice. Practica ma ajuta sa imbogatesc experienta dobandita in ani. Lucrez cu adulti, adolescenti si copii. In grup dar si face to face.

Sunt un observator atent al societatii in care traiesc, caut sa experimetez in continuare aspecte spirituale si cel mai important lucru pentru mine este sa aflu cine sunt, sa-mi reamintesc ca entitate suverana de ce am ales sa vin pe planeta pamant si care sunt lectiile pe care le am de invatat sau de aprofundat.

Fie ca este vorba de crestinism, kabbalah, ezoterism, yoga, personocratia, budism, tai chi sau meditatia vipasssana, etc , curiozitatea mea si dorinta de a intelege lucrurile este fara limite.

Tin cursuri de dezvoltare personala, de programare neurolingvistica, mindfulness  si de comunicare, online si fizic.