Despre ce vorbim?

0
18
Poate ca te intrebi de ce Elika posteaza des fragmente semnate de dr. Michael Laitman. O fi Elika cabalista? Uite ca iti dau acum raspunsul: nu este cabalista, dar studiaza in Academia de Kabbalah de ani buni. De ce nu se lauda ca este cabalista? Pentru ca nu te lauzi cu asa ceva, pentru ca ai respect fata de o invatatura de 5000 de ani, care si-a dovedit autenticitatea si pentru ca ai avut timpul si ocazia sa urmaresti de aproape comportamentul, atitudinea si modul de relatioare al unuia dintre cei care poate fi numit pe buna dreptate lider. Un om destept, rational, doctor in biochimie, savant, familist, tata a trei copii, bunic si un student care invata, studiaza si prin modul sau de a fi invita si pe altii sa-si elibereze mintea de gunoaie ca sa faca loc unor cunostinte sanatoase, reale, practice.
 
Stiu ca sunt multi printre voi care pun cuvantul cabalist alaturi de ceva periculos. Va asigur ca nu este asa. Ca in toate zonele de spiritualitate ezoterica, au fost create curente de catre biserica in general, care sa creeze nauceala, tulburare si imagini gregare. Cabala este asimililata cu vrajitorie, satanism, orgii, consum de sange nevinovat, masonerie, etc. In momentul in care veti deschide ochii mintii si ai ratiunii veti vedea ca toate au avut un sens. Cei care au puterea se tem sa nu o piarda si atunci invoca fel si fel de scenarii care sa induca in eroare marea masa de suflete inocente. Pana si pandemia cu corona virus este data pe seama celor care studiaza kabbalah. Pai ce sa faca si ei? Aduna 5000 de oameni din toata lumea – evrei si neevrei – si timp de o saptamana, in cadrul unui congres ii invata cum sa stapaneasca lumea, cum sa raspadeasca virusul, cum sa faca magie, vrajitorie si orgii. Doamne iarta si pazeste! Totul este la lumina, la suprafata. Oamenii vin de peste tot si invata sa se conecteze intre ei, sa se distanteze cat se poate de aspectele materiale, sa inteleaga rostul si sensul cuvintelor, sa lucreze in intelegere si ajutor reciproc, sa invete copiii lor ce este educatia integrala, etc.
 
Dar na, e mai greu sa te duci la surse, sa te informezi corect, sa nu emiti judecati decat atunci cad esti profund convins ca ai inteles despre ce este vorba. Acum ai timp sa cauti pe internet si sa afli ce te intereseaza. Asa vei afla ca sunt curente ezoterice sau politice care se ocupa de ”imbalsamarea” mintilor voastre. O lume in intuneric decat o lume in lumina cunoasterii adevarului despre ei si natura care ii iconjoara. Mai bine ignoranti, psihopati si violenti, decat calmi, linistiti, sanatosi.
 
Elika a ajuns la studiul kabbalh exact cand era epuizata deja. Obosise sa mai deschida usile cunoasterii pentru ca oriunde intra, era orbita la inceput de avalansa de informatii, care, pe parcursul unui rastimp se estompau, isi pierdeau din forta si deveneau fade, lipsite de de cotinut. Vedea substratul ambiguu si i se revela dorinta celor care erau maestri, gurusi, preoti, instructori de a acapara putere si bani. Incepuse sa admita ca toate incercarile ei fusesera un esesc si se pregatea sa intre cumva intr-o asa zisa hibernare. Probabil ca acea stare aproape zen i-a deschis drumul spre kabbalah. Restul povestii face parte din experienta ei personala pe care nu o va imparatsi nimanui. Este intima si de neatins. 
Elika continua sa respecte pe toti care au trecut prin viata ei inspirand-o, ajutand-o sa inteleaga lucruri, sa faca diferenta, sa invete tehnici, rugaciuni, etc. Fiecare om vine pe un nivel de intelegere, de cunoastere, de vibratie si datoria lui este sa nu stea pe loc, sa avnseze. 
Daca vrei sa afli mai multe cu adevarat, Elika iti poate arata doar cateva repere care sa te poata duce cu usurinta catre cunoasterea unei invataturi milenare, autentice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.