Ce facem?

Azi ma gandesc la povestea  sutelor de sirieni plecati in bejenie prin Europa. Ma gandesc la cei saraci si necajiti, nu la cei trimisi de diverse organizatii si agentii, etc. cu tot felul de misiuni. Imi este mila de copii, de femeile care poarta prunci la piept si in pantec, la batrani si la bolnavi.

Populatia civila dintr-o tara ce vina are de incapacitatea unui guvern de a-si proteja poporul? Ce vina au sirienii si altii ca ei ale caror tari in care traiesc sunt moneda la schimb pentru interese oculte.

Ma intreb de cateva zile cand vor lua sfarsit toate aceastea? Un genocid la nivel planetar se desfasoara sub ochii nostri. Il traim zi de zi. Suntem sufocati de abundenta stirilor care vin din toate partile lumii.

In urma cu vreo doi ani vazusem niste harti despre cum va arata Europa si mapamondul in curand si nu am vrut sa cred. Am refuzat spunand ca sunt facaturi, minciuni ca sa induca opinia publica in eroare! Nu era asa. Vad cum harta geo-politica misca popoare, muta frontiere, creeaza alte arealuri. Si in acelasi timp mai vad si perspectivele stiintei ale carei descoperiri in loc sa duca la o situatie mai buna a lumii, ajuta intereselor oculte, in timp ce premii Nobel stau pe rafturi, umplandu-se de praful ignorantei.

10353020_321120251426220_6430980393055806282_n


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.