Ce este Craciunul?

306840_283074495040678_7345496_n

Azi ma gandesc ca pana la urma ce este Craciunul? Dupa anii copilariei, dupa anii casatoriei, dupa anii de retregare si dupa cateva luni petrecute din nou in lume, am ajuns la uimitoarea concluzie ca sarbatoarea Craciunului nu este altceva decat o poarta prin care trecem toti, impreuna sau separat. O poarta magica pe care doar cei care se ocupa de evenimente care se intampla la nivel planetar si astral stiu sa le explice cu toata logica intelesurilor.

La finalul unui ciclu de 12 luni se schimba energii, se petrec modificari subtile in reteaua invizibila a fiecarei entitati care poarta in ea viata. De la organismul unicelular pana la cea mai complexa forma de viata care este omul, se petrec transformari. Nu le vedem dar le putem simti. E o anume stare care apare pe final de an. Poate ca daca nu am sti sa numaram anii, considerand ca nu exista factorul timp, nu am trai cu asa intensitate ultima saptamana dintr-un an. E ca o efuziune care vine peste intreaga lume, cuprinzand-o intr-un vartej. Ce-ar putea fi? Nimic altceva decat lumina universala care este mai puternica la schimbarea solstitiului de iarna.

Deci ce este Craciunul? O celebrare a eliberarilor de energii pozitive din campul astral, motiv pentru care omul se lasa spalat de acestea, devenind mai activ, mai vioi, mai receptiv la sentimente, mai atent cu cei din jurul sau, mai compasiv si mai plin de bunavointa. Fiecare sarbatoreste acest eveniment de la nivelul spiritual in care se afla.

Noaptea Craciunului este magica pentru ca exact la miezul noptii universul isi imbratiseaza copiii invaluindu-i in lumina si iubire.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.