Barbatul puternic

Azi ma gandesc la acel text care este foarte uzitat: in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Nu am de obiectat nimic ci doar de adus cateva aspecte in plus.

Daca barbatul este puternic desigur ca va atrage spre el o entitate feminina cel putin la fel de puternica, cu aceleasi vibratii inalte, pe acelasi nivel de constiinta,11990654_1011719468878286_2385561510682439260_n cunoastere si intelegere. Daca accepta langa el o persoana care este sub standardul sau, barbatul va suferi blocaje de toate tipurile si va fi marcat de aceasta alegere, chiar daca la mijloc s-ar presupune ca e dragoste. De fapt vor fi un alt gen de sentimente care se vor materializa in aspecte ce vor rezona in registre gregare.

Femeia din spatele barbatului puternic ii este de fapt alaturi, dar are capacitatea de a sta oarecum in umbra lui, chiar daca toate calitatile ei o definesc ca fiind lider si este vizibila prin tot ceea ce intreprinde, prin atitudine, cuvant si fapta. Ea isi motiveaza barbatul stabilind intre ei legaturi speciale. Ea pare fragila, usor neajutorata, delicata, cere ajutor in tot felul de situatii casnice si nu numai, cere sfatul, parerea barbatului ei, desi ea poate cu mare usurinta sa rezolve fara sprijin toate acestea. Nu este decat exercitiul ei pe care il aplica cu mare succes, ea fiind de fapt o mama generoasa si foarte atenta cu puiul ei, acesta fiind barbatul. Intre doi oameni puternici se creaza legaturi speciale, uneori de natura ludica, alteori pasionale, sau pur si simplu de natura intelectuala, inalte, care omogenizeza cuplul, facandu-l un tot unitar, armonios si invincibil.

Toate astea sunt native dar sunt si multe lucruri care se invata in doi. Esti tu femeia puternica ce sta in spatele unui barbat puternic? Daca da, felicitari! Daca nu, mai ai timp sa devii daca poti intelege ceea ce am scris mai sus!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi inspirat

Înscrieți-vă pentru oferte exclusive si acces instant la cele mai recente articole ale noastre.

Aceste informații vor fi NICIODATĂ partajate sau vândute unei terțe părți.