Am nevoie de tine!

0
154

descarcare

 

Azi m-am gandit ca nu am mai scris de mult o scrisoare. Nu am cui trimite scrisori dar cred ca acum am sa spun ceva care poate,  va folosi cuiva, candva, pe undeva…

Voi scrie asa :

Dragul meu,

AM NEVOIE DE TINE !

De ce as avea eu oare nevoie de tine ? Uite de ce : pentru ca mi-e dor de tine si daca imi este dor de tine e clar ca imi este dor si de mine !  Stii de ce ? Pentru ca faci parte din mine. Ai trecut prin mine. Ai luat cate ceva de la mine cand ai plecat. Eu, la randul meu,  am primit de la tine si nu vreau sa traiesc doar din amintiri ci din realitatea prezenta in care tu sa te redescrii , schimband atitudini, mod de gandire, mod de comportare, mod de intelegere a tot ceea ce se intampla.

Am nevoie de tine ca sa ma pot oglindi ! Sa aflu ce am facut cu timpul meu, cu viata mea si cu toate cate au fost.

Am nevoie sa stiu cine sunt si cine esti acum!

Am nevoie sa stiu daca ai invatat ceva de la mine, daca ti-a placut ceva la mine. Poate ca am reusit sa pun in inima ta dragoste pentru ceva, sau poate nu . Vreau sa inteleg daca ai iubit ceva la mine si ce anume. Ti-a placut sa petreci timp alaturi de mine ? Sau poate nu. Nu eu te-am ales ci tu ai venit la mine ! Iti pare rau ? Mie nu !  Am experimentat impreuna !

Am nevoie de tine sa stiu daca am ramas cumva repetenta la capitolul daruire de sine, compasiune, iubire! Te-am motivat eu vreodata ? Ti-am spus oare ca am incredere in tine si ca stiu ca intr-o zi vei reusi sa depasesti toate obstacolele ca sa realizezi exact ce ai de facut si cum sa te redefinesti ca entitate de lumina ?

Am nevoie de tine ca sa ma inteleg pe mine. Sa ma cunosc mai bine. Am facut alegeri si am luat decizii. Unele si pentru tine. Poate ca nu au fost cele mai bune, poate ca le-am luat sub presiune sau in graba, sau poate la nervi sau intr-o exacerbare a egoului. Sau poate intr-un moment in care neputinta mea era mai accentuata. Da, am fost si slaba uneori, dar am fost si puternica de foarte multe ori! Am fost si pentru tine ! Si tu stii asta ! La fel ca si mine, stii ca ni s-au intamplat lucruri de care ramanem legati pentru ca le-am parcurs impreuna uneori suntem uimiti si nu stim cum sa le facem fata asa ca alunecam pe topogan sperand sa nu ne scufundam intr-un ocean ci doar intr-un bazin din care sa mai putem iesi.

Am nevoie de tine ca sa ma mentin la suprafata si sa pot naviga in viteza de croaziera pentru ca am obosit de atatea furtuni si uragane !

Am nevoie de tine ca sa intelegi ca uneori  am simtit ca nu mai pot duce pe umerii mei situatii si intamplari care necesitau de fapt doua perechi de umeri. E greu sa joci doua roluri concomitent ! E greu sa multumesti pe toti uitand de tine ! E greu sa fii singurul cal la o caruta incarcata !

Am nevoie de tine ca sa te uiti in ochii mei si sa spui :  iarta-ma, am gresit, asa cum si eu am nevoie sa iti cer sa ma ierti !

Am nevoie sa te vad barbat in toata demnitatea ta de constiinta universala care se asuma total si fara urme de ranchiuna.  

Dragul meu am nevoie de tine sa-mi mai spui macar o data :  te iubesc !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.