Acțiunile părinților sunt un semn pentru fii!

0
30

De cateva zile ma tot straduiesc sa evit un subiect care a luat foc in spatiul public. Este vorba despre rasism care mie mi se pare ca urca vertginos la cote inalte. Si nu este bine. Despre rasism este vorba in fiecare zi, pe toata planeta. Ba e negru, ba e alb, ba e verde, ba e galben, ba e ortodox practicant, ba protestant, catolic, adventist, baptist, ba este evreu, ba este rasa ariana, ba e caucazian, ba indo-amerindian…Brusc ne trezim, fiecare in patratica lui, mari judecatori ai neamurilor, mari cunoscatori de Biblie, Talmud, Coran, etc. Si noi, vai de capul nostru, suntem intr-o ignoranta crasa.

Ma uit pe facebook si nu-mi vine sa cred cate materiale curg in fluviu despre evrei, sionisti, cabalisti, jidani, masoni, etc. Toate nebuniile lumii se datoreaza evreilor. Toate crimele lumii se datoreaza evreilor. Holocaustul a fost gestionat si comandat tot de evrei. La fel si razboaiele. Acum, mai nou, povestea americano-irakiano-iraniana este tot mana evreilor. Doamne apara si pazeste ca ne-am tampit de tot!

Fiecare dintre noi, sau aproape, am avut colegi evrei, avem prieteni evrei, vecini, etc. Am mers la medici evrei care ne-au salvat viata. Am avut invatatoare, profesori evrei, care ne-au pus creionul in mana si ne-au invatat sa devenim oameni. Ne folosim cu frenezie de descoperirile facute de savanti evrei. Ne bucuram de muzica clasica si nu numai, scrisa de compozitori evrei. Dar scriitorii, poetii, filozofii?…Pot continua dar asta m-ar infuria si mai tare. Unde ne este capul?

Acceptam cu nonsalanta si usurinta gulgute fabricate de minti stricate si inecate intr-o ura pe care nu o pot intelege si nici nu vreau sa o inteleg!

E plina lumea e masoni. Evrei desigur! Serios? Ia sa facem cercetari aprofundate si o sa descoperim cu totul altceva!

Interesul primordial al unora este sa conduca si sa controleze lumea, lumile. Aflu acum ca este “scris” undeva ca se pregateste revenirea in Romania a unui numar mare de evrei. “Repopulare” i se mai spune! Adica explicatia cretina suna asa: guvernele Romaniei s-au intrecut pe ele insele sa raspunda afirmativ la solicitarea facuta de Marea Oculta de a depopula tara prin presarea si impingerea in bejenie a neamului ca sa se faca loc revenirii evreilor Parca a mai fost o poveste similara mai de mult legat de tigani si armeni! Au intrat sirienii – vai mama lor! – ca sa faca deschiderea si acum urmeaza evreii. Nu stiu care sunt dedesupturile politico-economice si geostrategice, dar ce pot eu sa gandesc este despre oameni. Doar despre oameni. Ani de zile am vazut filme artistice – comandate sau nu – si documentare, am citit carti despre razboaie, crime asupra umanitatii, genociduri, etc. Au fost date catre public doar pentru a invata creierul cu existenta acestor atrocitati si ca sa nu fie socurile mari la explozii gen Cernobil? Am fost “pregatititi”? Nu stiu daca antrenamentele astea in masa sunt exact ceea ce psihosociologii au crezut ca vor obtine! Nu te joci cu omul, cu creierul, cu mintea, cu emotiile lui! El poate merge in pas de defilare ca robotul dar si cand i se pune pata!

Deci, nu sunt avocatul evreilor, sa fie clar! Semnalizez doar ca o mare tragedie este pe cale sa se intample daca nu ne revenim la ratiune si gandire nepoluata. Agresam o natie fara sa stim adevarul. O agresam doar pentru ca ni se tot induce pe cai medatice desigur ca poporul evreu este demoniac, este cel care distruge omenirea, globul pamantesc, universul. Mai domol fratilor! Nici o padure nu este fara uscaturi! Reveniti-va in fire si nu va mai jucati cu focul. Nu controleaza nimeni elementele astea: aer, foc, pamant, apa! Ele ne controleaza pe noi, doar stiti macar atata lucru! Iar daca masoneriile, grupurile oculte, nu au alta treaba decat sa se creada stapani e treaba lor! Eu nu am stapani. Si stiu sigur ca nici voi! Sau o parte din voi.

Nu cred ca este sanatos, ecologic, pentru nimeni sa ne razbunam pe umbre! Luciditatea si intelepciunea, bunatatea si blandetea ne pot aseza pe toate neamurile la o masa comuna in care sa ne recunostem fiecare neamul, cultura, traditiile si sa ni le respectam unii altora. Putem trai frumos, putem sa crestem copiii fara sa-i invatam frica, ura, rautatea si razbunarea. In loc sa cultivam pamanturile cu hrana curata, in loc sa curatam apele, in loc sa ne tot echipam cu armamente sofisticate, nu ar fi mai bine sa traim in pace? In PACE!

Intrebare: si daca au venit turcii, olandezii, americanii, arabii, austriecii in tara noastra, acum, dupa ’89, nu am mai avut ce manca? Ne-au dat afara? Cine a avut de plecat a plecat, ca asa a fost vointa si hotararea lui.
Tare mai suntem sensibili la notiunea de “evreu”! Si nu-i ok! Atentie mare: acțiunile părinților sunt un semn pentru fii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.